vrijdag 18 november 2016

Met oma en opa op SPORTwandeling door St-Agatha Berchem

Vrijdag hielden we een hele leuke SPORTwandeling met al onze kleuters. Juf Marina, juf Tine en juf Carla (onze kleuter-sport-werkgroep) hadden een sportieve wandeling in elkaar gestoken. En wandelen deden we niet alleen, neenee...we hebben onze oma's en opa's naar t school gehaald om met ons mee op sportwandeling te gaan. We beleefden een leuke voormiddag en hebben toch nog geluk gehad met het weer... een streepje zon en een druppeltje regen... maar vooral een dagje om zeker aan te stippen als topdag in het jaar.
We zochten 's ochtends onze oma's en opa's op in de turnzaal en zijn per klas kunnen vertrekken op sportieve wandeling doorheen St-Agatha Berchem. Iedereen vond zijn oma en opa... er waren zelfs oma's en opa's die voor andere vriendjes uit onze klas zorgden. SUPER!

 


 


Eenmaal uit de zaal vertrokken zijn we opzoek gegaan naar pijlen en we hadden heel wat goeie speurneuzen mee... En op sommige plekjes hebben we dan wat sportieve oefeningen uitgevoerd.
Sportieve oefeningen zoals :
1. springen als een kikker
2. strechbewegingen met onze armen en benen
3. per 2 gaan staan en buigen en strekken
4. spieroefeningen
5. springen op 1 been...linker- en rechterbeen

 
 

 
Na een stevige sportieve wandeling konden de grootouders genieten van een kopje koffie en een heerlijk stukje cake. En omdat ze met zoveel enthousiasme met alles hadden meegedaan kregen ze onze zelfgemaakte medaille cadeau! Joepie jeeh!

 En een WARME dank je wel aan juf Yolande voor de extra begeleiding tijdens de wandeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten