zondag 13 november 2016

Geef ze een daverend applaus...onze TALENTEN!

Tijdens de themadag 'Ik ben een PAUW'... werden WIJ het centrale thema...want wij zijn trots en fier op onszelf! Tijdens de talentenshow die we organiseerden in onze klas kon iedereen zijn of haar talent eens tonen aan de anderen... Decor klaar, podium klaar, microfoon klaar... √©n ACTIE!


 

We zaten vol bewondering te kijken naar elkaar, want iedereen heeft zo'n prachtige talenten : de ene voetbalt graag en zit ook in een voetbalclub, de andere vindt breakdance geweldig, er zijn ook heel wat tekentalenten, zwemtalenten, spelletjes kunnen winnen is ook een talent en viool spelen... Prachtig hoe iedereen kon stralen en genieten van alle aandacht. We laten iedereen hier stralen!


 

  

 

 
En we proberen ook de sfeer van het moment even meegeven met enkele filmpjes. Maar eigenlijk...jullie hadden er moeten bij zijn! Want het was een intens moment voor de bengeltjes en de juf!

Sommige vriendjes hadden hun talentenpapiertje wat later of nog niet mee...zij komen zeker nog terecht op onze talentenmuur. Iedereen heeft hier een PAUWplekje!Geen opmerkingen:

Een reactie posten