zondag 13 november 2016

Ik ben een PAUW... en kan dat ook laten zien!

Onze hoekjes van de klas waren deze week hoekjes waar iedereen eens een PAUW kon zijn. In onze poppenhoek waren er heel wat mooie vriendjes te zien met klikklak-schoenen, mooie kledij, sjaals, kroontjes... kortom iedereen mocht eens schitteren. Er werden zelfs dansmomentjes georganiseerd waar iedereen het beste van zichzelf kon geven (met een grote warme DANK je wel aan al die mama's die zorgden voor al die attributen...geweldig!)

 

 


 


 

 


 

En onze tekenhoek, schilderhoek en knutselhoek...was een hoekje om de talenten naar boven te halen. Supermooie resultaten werden er gemaakt. Een dikke pluim daarvoor! 


 


In de puzzelhoek werden er leuke puzzels gemaakt en met onze puzzelkaart kunnen we stickertjes verzamelen... Wie 5 stickers heeft krijgt een extra kamelenpuntje... En tijdens de tekenochtend haalde iedereen zijn tekentalent boven en werden er prachtige pauwen getekend adhv de tekentips die de juf meegaf. Ik denk dat er heel wat mama's en papa's versteld zullen staan van wat wij toch allemaal al kunnen. 


 

  

  Geen opmerkingen:

Een reactie posten