zondag 19 november 2017

In alle hoekjes van onze klas voelen wij ons een PAUW!

In alle hoekjes van onze klas kon iedereen zich tijdens de voorbije weken eens een PAUW zijn. Je tonen als een pauw dat kan en mag overal. Iedereen mag zich tonen en iedereen geeft dan ook wel heel veel complimentjes...zo kunnen we samen groeien en kunnen we stralen.


In onze poppenhoek konden we ons verkleden en kon je ons zien met klikklak-schoenen, mooie kledij, sjaals, kroontjes... kortom iedereen mocht eens schitteren als een prinses. Er werden zelfs leuke dansmomentjes georganiseerd waar iedereen het beste van zichzelf kon geven. We werden een beetje een VIP! Ook onze jongens hebben daar het beste van zichzelf gegeven. Dank je wel mama's en papa's voor het vele materiaal!

  

  

 

In onze ontdekhoek hebben we ons kunnen schminken... het was het favoriete hoekje van onze meisjes. Er waren heel wat meisjes die thuis heel goed naar hun mama hebben gekeken wat ze deden dat perfect... anderen maakte hun dan echt wel heel mooie door veel blush en oogschaduw te gebruiken.  

In onze luister- en computerhoek hebben we ons talenten ook kunnen laten zien... Luisteren naar verhaaltjes en muziek (en dan af en toe eens dansen)... en heel handig zijn met de spelletjes op onze klastablet... wauwh, hoe knap! 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten