zondag 16 november 2014

Ik heb TALENT en mag dat tonen tijdens de talentenshow.

Tijdens het thema 'Ik ben een PAUW'... werden WIJ het centrale thema...want wij zijn trots en fier op onszelf! Tijdens de talentenshow die we organiseerden in onze klas kon iedereen zijn of haar talent eens tonen aan de anderen... Decor klaar, podium klaar, microfoon klaar... én ACTIE!We stonden vol bewondering voor elkaar want iedereen heeft zo'n prachtige talenten : de ene danst graag en zit ook in een dansgroep, de andere vindt sporten geweldig en is dan ook sportief, er zijn ook heel wat tekentalenten, zwemtalenten, voetbal is ook een talent en paardrijden of op een kameel rijden... Prachtig hoe iedereen kon stralen en genieten van alle aandacht. We geven het even mee met de foto's van de week. 

En we proberen ook de sfeer van het moment even meegeven met een filmpje. Maar eigenlijk...jullie hadden er moeten bij zijn! Want het was een intens moment voor de bengeltjes en de juf!
Sommige vriendjes hadden hun talentenpapiertje wat later of nog niet mee...zij komen zeker nog terecht op onze talentenmuur. Iedereen heeft hier een PAUWEplekje!

1 opmerking: