zondag 23 november 2014

Fit-o-meter... SPORTEN met onze oma's en opa's.

Vrijdag hadden we een hele leuke sportdag met onze kleuterschool. Juf Marina, juf Tine en juf Carla hadden een sportieve fit-o-meter in elkaar gestoken. En sporten deden we niet alleen, neenee...we hadden onze oma's en opa's naar t school gehaald om met ons mee te sporten. Er was een grote opkomst en we beleefden een leuke voormiddag. We hadden supergoed en zonnig weer... kortom een dagje om zeker aan te stippen als topdag.

Juf Marina, juf Tine en juf Carla = de werkgroep Sport voor Kleuters 's Ochtends verzamelden alle grootouders in de turnzaal en zijn we per klas kunnen vertrekken richting het Wilderbos om daar heel wat sportieve opdrachten uit te voeren. Iedereen vond zijn oma en opa...er waren zelfs oma's en opa's die voor andere vriendjes uit onze klas zorgden. SUPER!
We hebben heel wat oefeningen uitgevoerd zoals :
1. lopen van de ene lijn naar de andere lijn
2. strechbewegingen met onze armen en benen
3. bergen oplopen en aflopen
4. spieroefeningen
We hebben zelfs ook enkele filmpjes... want beelden en filmpjes zeggen zoveel meer dan woorden...En alles deden we met heel veel enthousiasme... Onze groep verdient dus zeker en vast een dikke pluim! (ook dank aan juf Melissa die mee was voor extra begeleiding)Na een stevige fit-o-meter konden de grootouders genieten van een kopje koffie en een heerlijk stukje cake. En omdat ze met zoveel enthousiasme met alles hadden meegedaan kregen ze ook een leuke medaille en onze klas kreeg een diploma! Joepie jeeh!


1 opmerking:

  1. Super leuk dat jullie onze mama's & papa's zo in de bloemetjes zetten! ik kan me voorstellen dat zowel groutouders als kleinkinderen super fier waren!

    BeantwoordenVerwijderen