zondag 16 november 2014

Ik ben een PAUW... een nieuw diertje uit AXENland.

In de hoekjes van onze klas kon iedereen zich deze week eens als een PAUW voelen. Vorige week kwam de leeuw en de kameel aanbod (die blijven een heel jaar belangrijk in onze klas), maar je tonen als een pauw dat kan en mag ook. Iedereen mag zich tonen...zo kunnen we samen groeien.

In onze poppenhoek waren er heel wat mooie meisjes te zien met klikklak-schoenen, mooie kledij, sjaals, kroontjes... kortom iedereen mocht eens schitteren als een prinses. Er werden zelfs leuke dansmomentjes georganiseerd waar iedereen het beste van zichzelf kon geven. We werden een beetje een VIP! (dank je wel mama's en papa's voor het vele materiaal)Dit filmpje zegt meer dan vele woorden. Ambiance en geweldige PAUWEN in de poppenhoek


En onze tekenhoek, schilderhoek en knutselhoek...waren ook hoekjes om onze pauwentalenten naar boven te halen. Supermooie resultaten werden er gemaakt. Een dikke PAUWEpluim daarvoor!En tijdens de tekenochtend haalde iedereen zijn tekentalent boven en werden er prachtige pauwen getekend adhv de tekentips die de juf meegaf. Ik denk dat er heel wat mama's en papa's versteld zullen staan van wat wij toch allemaal al kunnen. Geen opmerkingen:

Een reactie posten