maandag 2 december 2013

Sinterklaas en Zwarte Piet-weken in onze klas.

2 weken lang kunnen we samen werken, leren en spelen rond Sinterklaas en Zwarte Piet. Geweldig! En vorige week maandag zijn we die gestart met het omtoveren van ons vertelhoekje. We maakten een grote vertelwand klaar met heel wat prenten over Sint en Piet en op ons kijktafeltje stond heel veel gerei van Sint en Piet. Heerlijk om naar te kijken!
 


Onze ontdekhoek in de klas werd omgetoverd in de verkleedkamer van Sinterklaas en van de Zwarte Pieten. Ze maakten zich klaar om koekjes te gaan uitdelen, de brave kinderen in de klas te begroeten en de slapende vriendjes te verrassen met wat lekkere nicnacjes. (met dank aan de mama's en de papa's voor de grote voorraad) Wat een mooie snoetjes hebben we daar kunnen ontdekken.In de schilderhoek en de tekenhoek werden heel wat portretten gemaakt van Sinterklaas en Zwarte Piet. Er zaten prachtexemplaren bij. De Sint zal trots zijn als hij die mooie schilderijen en tekeningen ziet... Fantastisch!
Verder belevenden we heel veel Sintenplezier in de andere hoekjes en we maakten zelfs al een mooie kroon voor de dag dat wij Sinterklaas en Zwarte Piet gaan ontmoeten... En dat is op 06 december... de spanning stijgt dus!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten