zondag 8 december 2013

06 december : Sinterklaas en Zwarte Piet op bezoek!

Vrijdag was het zover... Vol spanning trokken we naar de klas, benieuwd of Sinterklaas al wat in onze schoen zo gestopt hebben... En  ja hoor, een tapijt vol nicnacjes en op ieder zijn/haar plekje een zakje vol lekkers. Geweldig!In onze eetzaal stond de troon al klaar voor Sinterklaas en daar stonden heel wat gevulde zakken bij. Zou daar een zak met speelgoed bijzitten voor onze klas. We waren echt benieuwd. In de verte hoorden we de bel al gaan... Sinterklaas en Zwarte Piet waren al op school... De spanning stijgt.


Vlug namen we plaats rond de troon en dan konden Sint en Piet verhalen vertellen en kwam elke klas eens aan de beurt. In elke klas zitten er kapoenen waar de Sint niet altijd blij mee is. Gelukkig hebben de Zwarte Pieten niemand in de zak moeten steken. Maar we hebben wel moeten beloven wat harder ons best te doen. Toch was Sint blij met alle mooie liedjes die hij hoorde en alle mooie werkjes die hij gezien heeft... Daarom een heel zak speelgoed voor ons en een extra kamelenpuntje!En in die zak zat wel heel veel speelgoed... 
Echt fijn speelgoed om weer heel wat leuke momenten mee te beleven! DANK u wel Sinterklaas en Zwarte Piet!Geen opmerkingen:

Een reactie posten