zondag 28 oktober 2012

Griezelfeestje met opdrachten!

Donderdag hielden de 2de en de 3de kleuterklassen een griezelfeestje. Iedereen kwam naar t school in zijn mooiste griezelpakje...wat een prachtige verkleedpartij was dat. Whahahahaha....!!!
 
In de voormiddag maakten we met z'n allen pompoensoep. Het was een hele karwei om die pompoen in stukken te snijden hoor... Maar het lukte. Even voor jullie het eenvoudige receptje noteren voor een lekkere soep :
1 pompoen - 3 wortelen - 2 ajuinen
2 kippebouillonblokjes en wat zout
Alles stoven in de hekseketel en aanvullen met 1,5l water. Na het doorkoken, alles goed mixen... wat toverstof aan toevoegen en smullen maar... Heerlijk!
 

In de namiddag beleefden we een leuk griezelfeestje met leuke opdrachten : de bezem doorgeven op muziek, wie hem vastheeft als de muziek stopt valt af. Toverdansen op de leuke griezelmuziek. Spookjes vangen die zich in de klas verstopt hebben... Maar de bbbrrrr-opdracht was de zwarte muizen opeten die met een rood spinnendraadje vasthing aan de bezem... Vangen maar zonder je handen te gebruiken... Eenmaal in de mond was het niet meer bbbrrr maar mmmmm, het was een lekkere snoepmuis.
 


 
Geniet nu allemaal tenvolle maar van een deugddoende herfstvakantie
met een streepje zon en wat koudere temperaturen....

1 opmerking:

  1. Waauw, het zag er echt super leuk uit. Dank je wel voor het receptje voor de pompoensoep. Het was echt super lekker!!!

    BeantwoordenVerwijderen