zondag 14 mei 2017

En hier is het dan... ons cadeautje voor MAMA!

Waarschijnlijk stonden vandaag heel wat glunderende kinderen aan het bed van hun mama, met hun mooiste glimlach, met wel duizend zoenen... en natuurlijk ook met hun zelfgemaakte of zelfgekozen cadeautje. En vandaag onthullen wij dus ook hier op onze blog wat wij samen met juf Sien (onze stagiaire) gemaakt hebben voor onze mama.
Stap 1 We maakten een mooie verpakking voor ons cadeautje... een verrassend zakje gepimpd met mooie tekeningen en leuke washi tape...speciaal voor MAMA!


 


Stap 2 We maakte zelf zeepjes...met de lievelingskleur in verwerkt van onze mama... hartjes, sterretjes... de ene deed het wat nauwkeuriger dan de andere...maar ook voor ons MAMA!
 

Stap 3 We maakten ook een lekker geurende scrub met lavendel geurtjes en mooie kleurtjes. Juf Sien had een stappenplan bij en ook de scrub hebben we helemaal alleen kunnen voor MAMA!

Stap 4 Nadien alles samenbrengen en in onze zelfgemaakte verpakking steken met nog enkele extraatjes en ons verrassend verwencadeautje is klaar! Geniet nu met z'n allen van deze dag en laat je maar eens lekker verwennen mama's. En voor de mama's die op moederdag toch moeten werken, doen wij ons hoedje af! Lang zullen ze leven....!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten