zaterdag 29 oktober 2016

Wahahahaha...GRIEZELEN op ons vrolijk griezelfeestje... boehoehoe!

Op vrijdag, de dag voor de herfstvakantie, liepen er heel wat heksen, monstertjes en tovenaars rond in onze school. Het was het griezelfeest bij groot en klein... En wauwh zeg... iedereen had zijn best gedaan om er lekker griezelig uit te zien (bij de grote waren er wel enge griezels). Maar in onze klas hebben we er dus een vrolijke griezeldag van gemaakt...echt waar. Geweldig!


 


  


 

En dankzij de mama's en papa's die heel wat hebben meegegeven om van dat griezeldagje een FEEST te maken, hebben we heel wat lekkere dingen kunnen maken. En iedereen hielp een handje mee...
We maakten heerlijke griezelspinnetjes voorzien van 8 snoepjespoten en een koekjeslijf... mmm!


 


  

Daarnaast dronken we ook lekker griezelsapjes... groen en oranje griezelsap en een bloederig sapje (van grenadine)... wahahaha!

 


Met pompoenen, wortelen en courgette maakten we voor 's middags bij de boterhammen een lekker griezelsoepje... Heel veel klassen hadden pompoensoep gemaakt... de hele school rook er naar.

 


 En als afsluiter maakten we allemaal een bananenspookje met lekkere bananen en lekker chocoladesaus. Super-snoepig-heerlijk!

 


 

 

 

Geniet nu allemaal tenvolle maar van een deugddoende herfstvakantie
met een streepje zon en wat koudere temperaturen....Geen opmerkingen:

Een reactie posten