zondag 25 oktober 2015

Spinnen en uilen... knustelen, boetseren en tekenen...

Tijdens het spinnendagje van juf Virginie hebben we met plasticine kunnen boetseren om zo tot leuke tafereeltjes te komen. Het was een genietersmomentje, dat kan je wel zien aan de gezichtjes. Ook in de biebelhoek hebben we met de rekkertjes spinnenwebjes kunnen maken... Super!







Naast de spin hebben we ook de UIL even centraal gezet in onze klas. Tijdens onze tekenochtend hebben we onze creativiteit naar boven gehaald. Met het grote tekenbord van juf Greet stelden we een uiltje samen met grote gele ogen om goed te kunnen kijken in de nacht, een bek om diertjes te kunnen vangen en dan mooie veren en vleugels die we tekenden met ons nieuwste schrijfpatroon 'konijntje HUP'. Tot slot nog de klauwen... tekenen maar! Kunnen jullie dat ook zo goed als onze artiesten?








We hebben deze week ook verder gewerkt aan onze kijkdoos (de vriendjes die er eentje hebben willen maken hé) en hebben onze doos voorzien van een spinnenweb... Een leuk werkje met een geweldig resultaat...







En op de tablets hebben we ook via filmpjes heel wat kunnen ontdekken over de dieren in het bos. Ook in onze rekenhoek hebben we een wintervoorraad kunnen bijeen zoeken voor onze herfstdieren. 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten