zondag 18 september 2016

Onze BEREN vind je overal... in elk hoekje van onze BERENklas

Op maandag werd onze klas overspoeld met BEREN. Er waren grote beren (hele grote beren) en kleine beren... De beren komen op een rijtje terecht... van groot naar klein. We vergelijken ook...welke beer zou er nu het grootste zijn? Even meten... ook wij zijn dan van groot naar klein gaan staan... En zo zijn wij op een speelse manier aan het "wiskunde". We vinden het geweldig!

We leerden verschilldende soorten beren kennen en hoe ze leven in de natuur... maar onze knuffel-beren stonden toch op nummer 1 deze week. Iedereen bracht zelfs zijn eigen knuffelbeer mee naar de klas, dus ook juf Greet. Juf Greet bracht kapoenbeertje mee, die 's nachts aan de andere beren vroeg om snoepjes te gaan eten uit de snoepjespot. Wat een dikke kapoen... het was nogal een belevenis als we dat 's ochtends ontdekten! 

 

   


 We maakten ook een grote berenhoek in onze klas waar we dan gezellig met de beren hebben kunnen spelen... ze lekker knuffelen, ze voorzien van een warm dekentje en ze zo heerlijk instoppen als ze gaan slapen. Geweldig! 


We schilderden en knutselden... allemaal beren. We maakten schilderen mooi beren en knutselden gekke knuffelberen. Super-BEREN-resultaten!  


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten