zondag 5 juni 2016

SPORTdag met onze lieve vrienden in Bloemendal

Dinsdag 31/05 trokken we met een groepje naar Bloemendal om er samen met onze lieve vrienden te genieten van een leuke SPORTactiviteit. We hebben er samen petanque gespeeld, minigolf uitgeprobeerd en blikken leren werpen... Geweldig wat een fun en plezier we beleefden. We zijn gestart met een opwarming van de spieren op het vrolijke liedje 'I am HAPPY'. Nadien werden we verdeeld in groepjes en trokken we met onze vrienden naar de verschillende sportplekjes.

 

We zijn gestart met de petanque. Gelukkig niet met harde en zware ballen. Maar met zachte... rode, gouden, zilveren en zwarte... Elk vriendje van de klas had een Bloemendal-vriend en er werd echt met plezier gesmeten en gewonnen.
Nadien kwam de minigolf aan de beurt... daar hebben we echt plezier beleefd... samen proberen om het balletje in met de juiste swung in het juiste gaatje te krijgen. Dat ging supervlot.

 En dan was het blikken werpen aan de beurt samen met een leuk volksspel van vroeger. We hebben gesupporteerd voor elkaar... de meeste punten behalen en applaus ontvangen. Super gedaan!

 Als afsluiter gaven we onze lieve ouder vrienden nog een heerlijke massage...handen, benen, armen, hoofd, schouders... als kwam aan de beurt op heerlijke zachte muziek. Ontspan...Geen opmerkingen:

Een reactie posten