zondag 12 juni 2016

Op schoolreis naar zee... en de zon is van de partij!

Tijdens de voorbije week... was het zover. We gingen op schoolreis naar zee en de gehele kleuterschool ging mee (behalve de kleintjes van juf Nathalie en juf Caroline)... Tot op de laatste dag hebben we onze vingers gekruist en gehoopt op een schitterend weertje. Al een aantal jaar hebben we pech gehad, dan eens regen, dan eens wind, dan eens koud... MAAR dit jaar, dit jaar hadden we geluk want het zonnetje had een speciaal plaatske gevonden...in Wenduine aan zee en daar gingen wij juist naartoe op vrijdag 10 juni 2016.
Om 8u30 vertrok de bus naar Wenduine (vele mama's zijn zelfs in de bus foto's komen trekken om te bewijzen dat we vertrokken) Eenmaal aangekomen aan zee aten we onze heerlijke picknick op terwijl vake Théo ondertussen een heel stuk strand ging afbakkenen. Nog een bezoekje aan het toilet in het lokale zwembad en dan naar het strand en daar was het genieten, genieten, genieten... Met de zon op ons gezicht en geen gezeur of geklaag. Wat moet een juf nog meer hebben dan een genietende groep met berebengeltjes.


 


 

 

 

 

De zon, het strand en ook de zee... als de zon van de partij is dan moeten we toch ook eens gaan pootje baden. Dat deden we maar al te graag... Moeke Maria en vake Théo vergezelden ons. Het water was lekker fris en kriebelde aan onze tenen... de lachende gezichten spreken toch boekdelen hé. Met onze emmertjes hebben we heel wat water kunnen gaan halen om dan een beetje verder uit te gieten en terug te keren. 
Rond 14u00 werd alles bijeen gezocht en in de rugzakken gestoken...we vonden het veel te vroeg, want het was nog zo gezellig op het strand. Maar om veilig en op tijd thuis te geraken moesten we toch rond 14u30 op de bus zitten hé. Nog even een WCstop, een koekje eten en dan nagenietend ons ritje naar huis. Hier en daar lag er wel iemand in t slaap... we kwamen moe maar voldaan weer veilig terug bij mama en papa. Het was SUPER!


 
Met een dikke dank u aan de chauffeurs die ons veilig heen en terug brachten, aan vake Théo voor het afgebakkende strand en aan moeke Maria voor de lieve en goede zorgen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten