zondag 8 mei 2016

Vandaag is het moederdag en we zingen luid : 'bij moederdag hoort deze zin...mijn mama is een koningin!'

Waarschijnlijk stonden vandaag heel wat glunderende kinderen aan het bed van hun mama, met hun mooiste glimlach, met wel duizend zoenen... en natuurlijk ook met hun zelfgemaakte of zelfgekozen cadeautje. En vandaag onthullen wij dus ook hier op onze blog wat wij samen met juf Laureen (onze stagiaire) gemaakt hebben voor onze mama.

Stap 1 We maakten een mooie verpakking voor ons cadeautje... een bloemenveld vol madeliefjes of klaproosjes voor 'een bloem van een mama' 


 

Stap 2 We versierden een flesje met mooie moza├»ekjes... het werd een schitterend flesje om onze zelfgemaakte gezichtslotion in te doen.
 Stap 3 We maakten met warm water en gedroogde kruiden of bloemen (die juf Laureen haar ouders verkopen op de markt) een lotion. Goed roeren en dan 2 nachten laten staan (laten trekken)...


 


Stap 4 Onze lotion in ons flesje gieten en dan samen met verzorgende watjes in onze zelfgemaakte verpakking steken. Ons cadeautje is klaar!
  
Geniet nu met z'n allen van deze dag en laat je maar eens lekker verwennen mama's. En voor de mama's die op moederdag toch moeten werken, doen wij ons hoedje af! Lang zullen ze leven....!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten