zondag 7 juni 2015

Een week vol SPORT : fietsen - schaatsen - voetballen

Tijdens de voorbije week hebben 'de SPORTwereld' in de kijker gezet... elke dag stond er een leuke sport centraal. Op maandag en dinsdag was dat FIETSEN... met de grote vakantie in zicht denken we ook meteen aan de 'Tour de France'. We hielden een echte "ronde" op de speelplaats en op het einde van kon je wel spreken van een "sprint". Onze stralende gezichten zeggen genoeg.


Op donderdag was dat SCHAATSEN... We trokken met de gehele kleuterschool naar de schaatsbaan in Liedekerke, een echt schaatsparadijs. Wij mochten schaatsen aantrekken en kregen van schaatsmonitoren de eerste schaatslessen. Na een halfuurtje was iedereen er aardig mee weg. Superfier was de juf op de berenvriendjes. Het was dan een lekkere frisse voormiddag op een heerlijke warme dag.
(met dank aan juf Silke en juf Melissa voor de begeleiding op het ijs)

En omdat op zondag onze Rode Duivels moesten spelen tegen Frankrijk, hebben we op vrijdag VOETBAL centraal gezet. We maakten een echt voetbaltruitje voor de Rode Duivels of voor FC Barça. En dan zochten we onze favoriete speler tussen de vele voetbalprentjes. Op de speelplaats namen we een voetbaldoeltje mee... dat maakt de speeltijd nog veel leuker.

Als het kriebelt moet je dus sporten! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten