zondag 7 december 2014

05 december... WELKOM Sinterklaas en Zwarte Piet!

Vrijdag was het zover... Vol spanning trokken we naar de klas, benieuwd of Sinterklaas al wat in onze schoen zo gestopt hebben... En  ja hoor, in het midden van ons tapijt lagen zakjes vol lekker snoepgoed. En daarbij lagen onze heen-en weerschriftjes. De Sint had er wat in geschreven... en we hebben pakketjes met rietjes gekregen. 


In onze eetzaal stond de troon al klaar voor Sinterklaas en daar stonden heel wat gevulde zakken bij. Zou daar een zak met speelgoed bijzitten voor onze klas. We waren echt benieuwd. In de verte hoorden we de bel al gaan... Sinterklaas en Zwarte Piet waren al op school... kom laat ons snel naar de speelplaats trekken!Na de ontmoeting op de speelplaast namen we plaats rond de troon en dan konden Sint en Piet verhalen vertellen en kwam elke klas eens aan de beurt. In elke klas zitten er kapoenen waar de Sint niet altijd blij mee is. Gelukkig hebben de Zwarte Pieten niemand in de zak moeten steken. Maar we hebben wel moeten beloven wat harder ons best te doen. De Sint was wel reuzeblij met alle mooie liedjes die hij hoorde en alle mooie werkjes die hij gezien heeft... Daarom een heel zak speelgoed voor ons en een extra kamelenpuntje!

En in die zak zat wel heel veel speelgoed... De Sint en Piet hebben ons lijstje goed bekeken. Dank je wel Sinterklaas en Zwarte Piet. Tot volgend jaar!
Wie nog meer foto's wil zien... kan naar de website van onze school. Ook daar vind je leuke foto's terug van het grootoudersfeest. Veel kijkplezier dus!

https://sites.google.com/site/sintalbertussintjozef/Home

Geen opmerkingen:

Een reactie posten