zondag 14 september 2014

We gaan op BERENjacht...we gaan een hele grote vangen...

Vrijdagochtend deden we de deur open van onze klas... en wat we hoopten dat niet ging gebeuren is toch gebeurd... onze beren zijn onder leiding van "kapoenbeertje" (dikke kleine sloeber-knuffelbeer van juf Greet = die vaak in de snoeppot te vinden is) s'nachts op wandel gegaan doorheen de hele school... 


Ze waren zo moe dat ze niet meer terug konden keren naar onze klas maar in t slaap vielen in de klas van het 3M bij juf Katia en haar meisjes. Dus trokken op vrijdagochtend op BERENjacht en volgden we de berensporen die we onderweg tegen kwamen... Hier en daar moesten we een opdrachtje uitvoeren, wat we dan ook super goed hebben gedaan.

Uiteindelijk kwamen we dan terecht in de klas van juf Katia (waar meester Quentin op dat moment met de beren aan het les geven was)  en daar zaten de meisjes te zorgen voor onze beren. Het was een fijne tocht door de school met heel wat ontmoetingen. Maar het meest van al, waren we blij...dat we onze beertjes weer in onze armen konden sluiten. Mmmm, mijn knuffelbeer!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten