zaterdag 10 mei 2014

Een weekje in teken van onze mama's = MOEDERdag!

Tijdens de voorbije week hebben we heel wat geleerd, gewerkt en gespeeld met juf Dorien (stagiaire HUB) Zij heeft met ons heel wat leuke dingen gedaan en alles stond in het teken van "verwen je mama eens!" En onder verwennen verstaan wij... echt verwennen en dat kon allen maar in de welness-ruimte in onze klas. Geweldig! We maakte ook zelf een geurig cadeautje voor mama en beleefden leuke momenten. 

Onze welness-ruimte waar heel wat nageltjes werden gelakt, voetjes werden verzorgd, gezicht- en handmassages werden gegeven... Kortom, elke dag zijn we helemaal opgefrist naar huis gekeerd.
We maakten ook zelf zeepjes voor mama... lekker kneden en lekker geuren... mooie vormpjes en wie ook nog zin had kon voor mama ook een badge maken. 
Verder ontdekten we heel wat leuke dingen over elkaars mama, bij onze MAMAmuur en tekende we met een leuk programma, toffe portretten van onze mama's. Ook was er een leuke babbelbox waar we heel wat konden vertellen over onze mama's... Het was allemaal de moeite om te doen. Super!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten