zondag 23 februari 2014

Dit ben ik in Brussel... FLYNN! (stageweek juf Dorien)

Tijdens de stageweek van juf Dorien (stagiaire HUB) hebben we een hele week de avonturen van Flynn en zijn broers mee kunnen beleven. Elke dag beleefden we een stukje uit het verhaal van 'Dit ben ik in Brussel...Flynn' We beleefden een geweldige week!


Maandag leerden we Flynn kennen (Flynn gaat zelfs bij ons naar school). Juf Dorien had van de  poppenhoek, een fotohoek gemaakt waar we in de fotostand zelf foto's mochten trekken en leuke attribuutjes mochten gebruiken. Super!Dinsdag kwam de familie van Flynn aan de beurt en speelde juf Dorien zelfs eens kunstenares om met een leuke activiteit aan te geven wat we in de tekenhoek allemaal konden doen... Daar werden echt gekke gezichten gemaakt van onze eigen snoetjes. 

Woensdag bracht juf Dorien een 'tram' mee naar de klas waar we mochten mee spelen en leuke dingen in beleefden. Want Flynn die gaat vaak met de tram naar huis of naar t stad. Verder hebben we ook kunnen genieten van een gezelschapsspel. 

Op donderdag trokken we op exploratietocht... een ritje met de bus, een ritje met de tram, een bezoekje aan het huis van Flynn en een leuk letterspelletje op het Shweitzerplein.Dat waren dus wel heel wat belevenissen met juf Dorien. We vonden het leuke momenten en hele toffe activiteiten. In mei keert ze nog eens terug naar onze klas om dan 2 weekjes met ons te werken en te spelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten