zondag 19 januari 2014

Toneel en drama met Els van de Brede school.

Stilletjes aan komen we als maar dichter bij 'het vuurfeest'... een feest met verschillende scholen en verschillende klassen samen. Op 21 februari gaat ons vuurfeest door in de namiddag... tussen 13u en 16u. Noteer het alvast op de kalender... want je zal ons, samen met juf Carla haar muizevriendjes en de jongens en de meisjes uit het 1ste en 2de leerjaar van onze school, zien schitteren.


De voorbije 2 weken was Els van de partij. We trokken nog een keer naar de academie en Els kwam ook nog eens in onze klas. In de academie hebben we ons een uurtje ingeleefd in het leven van de eskimo's en de Lappen uit Lapland... Wat kan het daar toch heel koud zijn... velen leven daar in een sneeuwhut en door heel wat verhalen werden we helemaal ondergedompeld in dat koude, ruwe en toch ook wel eenzame leven.







In de klas kwam Els met ons gebaren zoeken voor ons deeltje uit het Vuurfeestlied... We vonden heel wat leuke gebaren en kwamen ook te weten dat op 21 februari er een liveband zal optreden met een zangeres die samen met ons de aangeleerde liedjes van de voorbije maanden, zal zingen. 





Woehoe... dat zal wat worden in St-Agatha Berchem... 21 februari 2014 Vuurfeest met Brand in Berchem!
Meer info op volgende website : www.bredeschoolbrussel.be/flamingo/  
En binnenkort ook meer info in ons heen en weerschriftje, in het extra foldertje en in een infobrief.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten