zondag 26 januari 2014

Berendokters en berenverpleegsters in de klas.

Tijdens de voorbije week werd onze klas omgetoverd in een echt ziekenhuis... In de andere kleuterklassen van onze school kon je tijdens deze weken ook heel wat dokterkamers terugvinden... Ja...alles stond in thema van "ziek zijn" en "het ziekenhuis".  Welkom aan iedereen die zich ziek voelt of gevallen is... welkom in ons "Berenziekenhuis"... Onze berendokters en verpleegsters staan graag voor jullie klaar.
In de bloedbank leerden we met inhouden omgaan en er werd dus heel wat bloed "gegeven" met de juiste maten. We leerden de voorbije week ook even over "bloed geven"... hoe belangrijk dat is voor mensen. Iedereen kan het wel eens nodig hebben. En zo stonden we ook even stil bij het werk van het "rode kruis".
Onze berenverpleegsters die maakten zelfs hun eigen doktertasje klaar om binnenkort hun lieve mama's en papa's goed te verzorgen als ze ziek worden. Volgende week zal ons ziekenhuis nog klaarstaan voor zieke mensen. Onze berendokters zullen dan ook extra tijd maken voor de tanden... Ook belangrijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten