zondag 22 september 2013

Brede school...een leuk project vol plezier!

Op donderdag kwamen Sanne en Els langs... twee dames die samen met ons, onze school en nog heel wat andere scholen uit St-Agatha Berchem een groot project gaan uitwerken... Samen met hen en het 1ste en 2de leerjaar uit onze school werken we rond 'Scandinaviƫ', meer bepaald rond Zweden. Donderdag was het introductiedag en ontdekten we adhv een leuk prentenboek "Willemijn wil een optocht", dat wij samen met alle die andere klassen en scholen een optocht gaan houden... SAMEN op weg naar het VUURFEEST, dat zal doorgaan op 21/02/2013. (noteer die datum alvast in jouw agenda)
We hielden al eens een leuke optocht in de klas en mochten buiten een fakkel doorgeven. We leerden ook al een leuke liedje : 'Brand in Berchem, brand in Berchem...zie eens ginder...' We zullen het nog vaak oefenen en onze kleuters zullen het ook nog heel vaak zingen.
We zijn benieuwd welke landen er in de andere scholen aan bod komen... in de 3de kleuterklas van juf Carla en 1J en 2J (uit de St-Albertusschool) gaat het alvast over "Maori" (Nieuw-Zeeland) Ga ook maar eens kijken op de klasblog van de muizenklas (3B) en de klas van juf Hilde (2M)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten