vrijdag 6 juli 2012

Onze jarigen tijdens de laatste schoolweek...

Tijdens de laatste schoolweek vieren we heel wat jarigen... Er zijn er die op het einde van het schooljaar verjaren maar ook wel enkele jarigen in de vakantie... We zetten ze voor jullie even op een rijtje...
Rafaƫl verjaarde op dinsdag 26 juni 2012 en werd 6 jaar. Hij trakteerde ons op heel wat lekkers, zoals chips, cake, koekjes en snoepjes. En smullen dat we hebben kunnen doen... Lekker!


Adam verjaarde op donderdag 28 juni 2012 en werd 6 jaar. Hij overstelpte ons met lekkere aardbeienbavarois, chocoladetaart, chips en heel wat snoepjes. Ons buikje werd weer lekker rond gegeten.


Melissa die verjaart op 03 juli 2012 en wordt dan 6 jaar... Zij had voor ieder van ons lekkere muffins mee met chocoladekorreltjes. Weer een dag om van te smullen.


Aodren die verjaart op 18 juli 2012 en wordt dan 6 jaar... Hij zal zijn verjaardag uitgebreid kunnen vieren in Frankrijk en nog even nagenieten van zijn feestje in de klas met lekkere kriekentaart en overheerlijke drankjes...


Een hip hip hoera voor iedereen. Jammer genoeg was mijn fototoestel even kwijt geraakt en heb ik geen leuke verjaardagsfoto kunnen trekken van iedereen... sorry! Geniet van jullie verjaardag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten