vrijdag 23 maart 2012

Een tip van de sluier...schoolfeest 'De Ministers'

De voorbije 3 weken hebben wij in onze klas heel wat gerepeteerd voor het schoolfeest dat deze zondag voor de deur staat. Jullie weten nu ondertussen al, dat het schoolfeest in teken staat van de regering en de ministers... en wij zetten de 1ste minister eventjes op de voorgrond. We staken een leuk toneeltje in elkaar en leerden daarnaast een dansje op het geweldig nummertje 'sing hallelujah'. Elke maandag- en dinsdagochtend trokken we naar het podium om te oefenen. Ook juf Marina hielp ons af en toe en bracht wat tips en wat hulp mee voor het toneeltje. Verder in de week oefenden we nog wel enkele keren... en steeds deden we het met de glimlach op ons gezicht... Super gewoon!


En op vrijdag 23 maart was het de avant-premiere... dan kon de hele lagere school en 100 genodigden naar het spektakel van de kleuterschool komen kijken. We ondervonden dat er heel veel ambiance was in de zaal en dat gaf ons heel wat kriebels in de buik...de spanning steeg als het gordijn open ging... Maar met de fijnste glimlach, de mooiste outfitt en het geweldigste danstalent trokken we het poduim op. En als kers op de taart kregen we na ons nummertje een daverend applaus...Wat gaf ons dat een boost zeg.

Zondag staan we weer op de planken voor wel bijna 400 mensen en we zullen met veel plezier het beste van onszelf geven. Net als alle andere kleuterklasjes...want elke kleuterklas brengt een pareltje van een nummertje... Kom dat zien, kom dat zien!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten