zondag 10 juni 2018

We gaan naar zee, naar zee... en iedereen mag mee... GEWELDIG!

Voorbije vrijdag dan was het zover. We trokken op schoolreis naar zee en de gehele kleuterschool ging mee (behalve de kleintjes van juf Eline en juf Lies)... Tot op de laatste dag hebben we onze vingers gekruist en gehoopt op een schitterend weertje. En we hadden geluk want  ook al was het zonnetje niet meteen van de partij...in Wenduine aan zee vonden we dat niet erg...want de regen die hebben we naar andere oorden gestuurd.
Moeke Maria,  vake Théo en juf Anita waren ook van de partij... zij hebben ons enorm geholpen om van ons dagje zee en echt feest te maken. 
Om 8u45 vertrok de bus naar Wenduine... De juf zorgde voor een koekje, de chauffeur zorgde voor een leuke film maar vooral voor een veilige rit naar zee. Eenmaal aangekomen aan zee aten we onze heerlijke picknick op terwijl vake Théo en juf Greet ondertussen een heel stuk strand ging afbakkenen. Nog een bezoekje aan het toilet en dan naar het strand en daar was het genieten, genieten, genieten... geen gezeur of geklaag. Wat moet een juf nog meer hebben dan een genietende groep met berebengeltjes.


 
 

 

 

 

  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten