vrijdag 8 december 2017

Op uitstap naar de Haven van Brussel...aankomst van Sinterklaas op 5 december.

Op dinsdag 5 december trokken we met de 2 klassen van het 1ste leerjaar en onze 2 klassen van de 3de kleuterklas naar de Haven van Brussel. Eerst een ritje op de tram en de metro...dan nog een stevige wandeling tot aan de Becokaai. Tegen 9u30 werden we er verwacht met heel veel Brusselse scholen om er de Sint en zijn Pieten te zien toekomen met de boot... We kregen allemaal een vlagje en zochten een plekje om uit te kijken naar de Sint.   

  En dan hoorden we in de verte... de boot aankomen... de Sint en zijn vele Pieten werden heel uitbundig begroet door de vele kinderen (meer dan 1200 kinderen stond er in de krant). Wanneer de Sint van de boot stapte, mocht hij plaats nemen in een mooie koets en heeft hij een paar keer langs de kaai gereden. Nadien is hij ons persoonlijk komen begroeten... spannend!
We hebben heel wat mandarijntjes kunnen smullen, snoepjes en koekjes kunnen eten en ons kunnen opwarmen aan een warme chocomelk. Heerlijk! En na deze geweldige ontmoeting trokken we terug naar t school. Dankzij de hulp van de papa van Léa en de papa van Dana zijn we veilig heen en terug geraakt.  

DANK je wel voor jullie veilige en geweldige hulp!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten