zondag 17 april 2016

Op weg naar een hele vernieuwde school... de eerste stap!

Je zal het wel al gemerkt hebben... in onze school wordt er heel wat vernieuwd en verbouwd. Een hele belevenis voor de kinderen want elke dag is er wel weer iets veranderd of bijgekomen. Er vliegt wel heel wat stof rond en er is ook wel heel wat lawaai te horen van onze werkmannen... maar dat hoort erbij... Wedden dat je binnenkort onze school niet meer herkend?

1. Ons grote afdak is helemaal afgebroken, alleen de bank aan de muur is nog overgebleven... Het nieuwe afdak zal onder de grote vakantie opgebouwd worden (een afdak met heel wat licht)... dus we hopen dat de zon heel vaak zal schijnen tijdens de komende maanden...2. Dit gebouw kreeg nieuwe ramen en nu ook een nieuw geïsoleerd dak... juf Nathalie, juf Caroline en het secretariaat kregen dus een hele nieuwe look... Op een week tijd hebben de werkmannen het gehele dak bijna helemaal afgewerkt.

 

 


3. En bij juf Nathalie hebben heel wat nieuwe peutertjes hun eerste stapjes in onze school gezet en om iedereen een plekje te geven in de eetzaal onder de middag, gaan wij, samen met juf Carla en haar muizenklas, boven in de turnzaal onze boterhammetjes opeten aan de nieuwe superleuke tafels... we zijn het heel snel gewoon geraakt.
 Geen opmerkingen:

Een reactie posten