zondag 28 februari 2016

Dit ben ik in Brussel... FLYNN! (stageweek juf Laureen)

Tijdens de stageweek van juf Laureen (stagiaire HUB) hebben we een hele week de avonturen van Flynn en zijn broers mee kunnen beleven. Elke dag beleefden we een stukje uit het verhaal van 'Dit ben ik in Brussel...Flynn' We beleefden een geweldige week!


 

Maandag leerden we Flynn kennen (Flynn gaat zelfs bij ons naar school). Juf Laureen had van de blokkenhoek, een fotohoek gemaakt waar we in de fotostand zelf foto's mochten trekken en leuke attribuutjes mochten gebruiken. Super!

 

 

 

 

Dinsdag kwam de familie van Flynn aan de beurt en bracht juf Laureen in de tekenhoek een leuke activiteit aan en mochten we onze eigen identiteitskaart maken... We hebben nu een heel kaft vol met onze vingerafdrukken en leuke weetjes over iedereen. 

 

 

 

Donderdag maakte juf Laureen van de poppenhoek in onze klas een echt was- en strijksalon...want de papa van Flynn, die helpt vaak een handje in het huishouden. Verder hebben we ook kunnen genieten van een gezelschapsspel.
  

 Op vrijdag kwam onze "dromen" en "geheimen" aan bod... Flynn die had ook een geheim en zijn broers die vertelde vaak verhaaltjes voor het slapen gaan... en dan kon Flynn heerlijk dromen. We hebben in de schilderhoek heel wat kleuren uit onze dromen kunnen schilderen = een beetje de kunstenaar in ons naar boven halen.


 

 

Dat waren dus wel heel wat belevenissen met juf Laureen. We vonden het leuke momenten en hele toffe activiteiten. In mei keert ze nog eens terug naar onze klas om dan 2 weekjes met ons te werken en te spelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten