zondag 23 maart 2014

Kom dan kijken naar de poppen in mijn kast...

Vorige week vond je heel veel poppen in onze klas... mooie babypoppen, kleine popjes, grote poppen, handpoppen, vingerpoppen, een poppenkast... Kortom iedereen kon genieten en zich verdiepen in de poppen. Meisjes EN jongens... 


De poppenkast was het favoriete hoekje deze week. Daar konden de bengeltjes voor elkaar poppenkast spelen met Mol en Beer de leuke stokpoppen of met de handpoppen in alle vormen en maten, en in heel veel soorten personages. 

Ook het vingerpoppenkastje in de boekenhoek was een succes. Er werden heel veel verhaaltjes verteld met de vingerpopjes uit de boerderij... met de koning en de prinses. Het was zalig om iedereen bezig te zien.


In de poppenhoek was het een echte overrompeling want daar vond je heel wat koetsjes terug en ook heel veel poppen om voor te zorgen. Er werden er zelfs gewassen in de wasbak... geweldig om zien!

In de schilderhoek vond je ook poppetjes terug... een beetje kunst in de kijker met de poppetjes van Keith Haring. En de kleurtjes die werden gekozen...eigen keuze en echt een mooi beeld op de kleurenwereld van de kunst.In de andere hoekjes werden heel wat Molletjes en Beertjes gemaakt om ze dan om te toveren tot leuke stokpopjes. En ook hier en daar werden heel wat leuke kleurenoefeningen gemaakt. Super!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten