dinsdag 21 mei 2013

Op dinsdag 21 mei 2013 trokken wij op schoolreis naar zee!

Het weerbericht voorspelde de laatste dagen niet echt zo'n goed weer... Grauw, bewolkt, regenbuien...een streepje zon was ver te zoeken. En toch trokken wij vandaag naar zee... Regenbuien, woelige winden, stormen we gingen ze allemaal trotseren aan de zee. Mama's en papa's lieten ons met een klein hartje de bus op stappen... zullen we ginds in Wenduine niet uitregenen? De busrit naar ginds voorspelde niet veel goeds MAAR
eens we ginds de bus uitstapten voelden we wel een stevig windje maar geen regendruppels, die zaten in de wolken op weg naar het binnenland. We waren allemaal goed aangekleed (want ons kust is niet de Costa Brava) en zo trokken we het strand op. 


We maakten een stevige strandwandeling, genoten van het zoeken naar schelpjes, bezochten een boot op het strand en speelden daarna wel ongeveer 2u in het zand. En we vonden het zalig!


De terugtocht naar huis werd afgesloten met de leukste woorden uit de kindermondjes : Het was LEUK aan de zee en op het strand. Dus het was toch wel best een voltreffer voor de kids.
Met een dikke dank je wel aan moeke Maria en vake Théo voor de enthousiaste en toffe extra begeleiding!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten