woensdag 20 maart 2013

De 1ste kamelentombola van het schooljaar!

Enkele diertjes uit de "axenroos" krijgen doorheen het schooljaar een plaatsje in onze klas. Zo stond in november 'de pauw' eens centraal en de maanden die daar op volgden kwamen ook de leeuw en de kameel aanbod. De leeuw is de leider, de kameel is de volger... En binnen onze klas is de juf vaak de leider en de berebengels zijn vaak de volgers. Het kan soms ook eens omgekeerd... Wanneer er knappe dingen gebeuren in de klas of wanneer de vriendjes de juf eens helpen zonder dat ze dat moet vragen kunnen ze een kamelenpuntje verdienen. Ook bij het afwerken van hun moet-opdrachtje of bij een volle puzzelkaart kan er een puntje verdient worden. Ze kunnen het ook wel eens eentje verliezen als er veel te veel naar toilet wordt gelopen, de klasafspraken helemaal verkeerd lopen...
Vorige week was het tijdens de 'dierenweek'  tijd om onze verdiende kamelenpuntjes eens te tellen. Hoeveel had iedereen er? Was er iemand met geen kamelenpuntjes? En wie had er de meeste? En ja hoor, we hadden 2 winnaars : Lena en Elo├»se... beide konden ze de kamelentrofee in de lucht houden en ze verdienden ook een extraatje. Iedereen heeft wat verdient... onze zakken werden gevuld met lekkere snoep. 
(voor 1 keer mocht dit in de vastentijd) PROFICIAT aan alle bengeltjes voor al die kamelenpuntjes... Nu hop naar de 2de kamelentombola... zien wie dan de trofee verdient!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten