maandag 21 januari 2013

Welkom in de winterwereld!

Vandaag zijn wij de ochtend gestart met een leuke sneeuwactiviteit... SAMEN een sneeuwman maken. Onze tuin op school was nog voetsporenvrij en wij hebben met z'n allen genoten om daar in te spelen. We rolden dikke bollen en maakten op het tafeltje een echte vrouwtjes-sneeuwman. Wassil die had een wortel meegebracht en leuke dopjes voor de ogen. Uit onze knopendoos vonden we leuke knopen voor de jas en een hoedje en een sjaaltje was ook wel te vinden in onze klas. Wauwh...wat een pret hadden we deze ochtend. Het was genieten!


Vorige week deden we ook nog enkele leuke sneeuwactiviteiten...schilderen, kralenplankjes maken en tijdens de knutselochtend leuke sneeuwmannen maken...


En mama's en papa's... na elke speeltijd buiten worden de schoenen/laarzen uitgedaan en de turnpantoffeltjes aan...de schoenen op de verwarming zo hebben we lekker warme voetjes als we weer naar buiten trekken... En we zeggen daarbij nog eens dikke dank je wel aan juf Martine voor haar zovele poetswerk als we met onze sneeuwschoenen door de gangen lopen... Dank je wel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten