zondag 16 december 2012

Kerstlichtjes, kerstboom, kerstballen, kerststal... KERSTMIS

Sinterklaas en Zwarte Piet zijn vertrokken naar Spanje om er te rusten...dan is het tijd om onze klas om te toveren in de kerstsfeer... Het einde van 2012 nadert en dan versiert iedereen zijn huisje met kersfsfeer... Bij velen komt er een kerstboom in de huiskamer staan en zo gebeurd dat ook in ons klasje. We hebben hem samen in elkaar gezet en samen versierd... kerstballen en slingers, een piek en de lichtjes... Wauwh... daar worden we stil van. Ook als het kerststalletje een plaats krijgt en als we het kerstverhaal vertellen...
 
En naast de kerstsfeer in de klas...deden we ook heel veel leuke activiteiten. Juf Kathleen deed deze week in onze klas stage en met haar beleefden we hele leuke momenten. Ze vertelde verhaaltjes van Rikki, wil een kerstboom en Bas, de mopperdas. Ze deed met ons een leuk memoryspel, maakte mooie kerstbomen met ons en bakte kerstkoekjes. En om alles leuk af te sluiten hield ze met ons een feestje... super was het !
 
En als we even de drukte opzij wilden zetten... knutselden we leuke kerstmannen en naaiden we mooie kerstfiguren... en dat konden Lars en Adrien als de beste.
 

 
Volgende week doen we er nog een kerstweekje bij met als afsluiter een feestje om te klinken op het oude jaar en het nieuwe jaar te begroeten... Het wordt een spetterende afsluiter van 2012 en een schitterend begin van 2013!

1 opmerking: